Techno Consulting Science

Techo Consulting Science SRL|Proiecte

DINTRE PROIECTELE FINALIZATE


- Linie de producere si imbuteliere sucuri naturale din fructe/fructe de padure la butelii de sticla si bag in box, capacitate 500 kg/ora materie prima - Asociatia Fructe si Legume din Siculeni, judetul Harghita;

- Fabrica de sucuri naturale din fructe/fructe de padure/struguri, imbuteliate la sticla si bag in box, capacitate 500 kg/ora materie prima S.C. Szabo Fruits, Secuieni, Harghita;

- Linie obtinere sucuri naturale bio, imbuteliate la bag in box si butelii de sticla, capacitate 700 kg/ora materie prima: Sicran 2002, Lechinta, judetul Bistrita Nasaud;

- Perfectionare flux tehnologic in vederea producerii si imbutelierii sucului de mere la butelii de sticla,linie tehnologica obtinere suc de tomate, ICDIMPH-Horting Bucuresti;

- Linie de producere si imbuteliere suc de tomate la butelii de sticla si bag in box, capacitate 500 kg/ora materie prima Pedroalexia Agromec, Iecea Mare, judetul Timis;

- Linie calibrare tomate, ardei, pretabila si pentru mere, capacitate 1500-2000 kg/ora legume sau fructe - Pedroalexia Agromec, Iecea Mare, judetul Timis;

- Instalatie de obtinere ulei de lavanda, apa aromata cat si alte uleiuri esentiale din plante, capacitate 130 litri ICDIMPH - Horting Bucuresti;

- Linie tehnogica de obtinere suc si ulei de catina „bio”, capacitate 450 kg/ora: - Sicran 2002, Lechinta, judetul Bistrita Nasaud;

Linie tehnogica de obtinere suc si ulei de catina „bio” 6

- Linie de obtinere si imbuteliere sucuri de fructe la BIB si butelii sticla, capacitate 500 kg/ora materie prima: Alpha Simprod, judetul Giurgiu;

- Linie mobila de obtinere si imbuteliere la BIB si butelii sticla, capacitate 350 kg/ora materie prima: G.M Apple, judetul Brasov;

- Linie tehnologica de obtinere si ambalare fructe deshidratate, linie tehnologica obtinere sucuri de fructe/fructe de padure, capacitate 400 kg/ora: Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultura Maracineni-Pitesti

- Linie tehnologica pentru obtinere ulei, pasta de macese, dulceata din fructe: Embassy Green Bucuresti

- Linie tehnologica de obtinere ulei si piure de catina: I.I. Ionut Titiriga, Merghindeal, judetul Sibiu

- Proiect de cercetare si microproductie pe teme „Obtinerea de produse alimentare sigure sub aspectul satisfacerii exigentelor metabolice si a potentialului bioeconomic”: Arbo Biosistem Bucuresti, pounct de lucru Silistea, judetul Braila;

- Linie batozare, sortare, ambalare catina, capacitate 1500-2000 kg/ora, Negro 2000, Bucuresti;

- Linie tehnologica deshidratare catina(800 kg/ciclu) si selectare mecanica samburi catina deshidratati: Topkatina Bio, Targu Carbunesti, judetul Gorj;

- Linie tehnologica obtinere ulei de catina si produse cosmetice: Epioils Bio, Targu Carbunesti, judetul Gorj;

- Linie tehnologica pentru obtinere sucuri/nectaruri de catina si mere, capacitate 400 kg/ora si ulei de catina: Negro 2000, Bucuresti;

- Linie tehnologica de obtinere dulceata/gem de catina, capacitate 300 kg materie prima/sarja: Negro 2000 Bucuresti.

- Linie tehnologica obtinere, conditionare si imbuteliere otet de fructe: Lotex General Vaslui;

- Linie tehnologica pentru obtinerea sucurilor de fructe pasteurizate ambalate la BIB si butelii de sticla, capacitate 600 kg/ora, Class Santiago SRL, Malu cu Flori, judetul Dambovita;

- Linie de obtinere dulceata de mure si alte fructe, capacitate 400 Kg/sarja : Abund Berry, Ticleni, Judetul Gorj.

- Pasteurizator sucuri de fructe, capacitate 1200 litri/ora cu zona de racire, Annabella Fabrica de Conserve Raureni

- Linie obtinere sucuri de fructe, catina si ulei de catina, Arbo Biosistem SRL, Silistea, judetul Braila.

- Pasteurizator sucuri de fructe, cu zona de racire, capacitate 800 litri/ora, Moldo Alex&Denis, Spermezeu, judetul Bistrita Nasaud.

- Linie tehnolgica pentru obtinere dulceata/gem de afine, Smartware, Saldabagiu de Munte, judetul Bihor.

Linie_dulceata_afine_Smartware_video

- Linie tehnolgica de obtinere a sucurilor de fructe pasteurizate ambalate la butelii din sticla si pungi bag-in-box, Lotex General, Vaslui.

- Linie tehnologica pentru obtinerea de sucuri de fructe si legume pasteurizate, capacitate 400 kg/ora, Camara cu Sucuri, Gheorghe Doja, judetul Ialomita.

Linie_sucuri_fructe_Camara_cu_sucuri

- Instalatie pentru obtinere emulsii pentru fabricarea de creme: Moonhonique, Ploiesti.

PROIECTE IN DERULARE


- Linie tehnologica obtinere batoane proteice - Chemark Rom Codlea, jud. Brasov.

- Linie tehnologica obtinere suc de cirese, dulceata/gem zmeura, Happy Orchard, jud. Calarasi.

Loading...