Techno Consulting Science

Bag in box exte solutia care are ca avantaj principal termenul mare de garantie al continutului,

Bag in Box


     Ambalarea Bag in Box consta in turnarea continutului intr-o punga speciala, facuta din trei straturi de folie, si cu un robinet ce se inchide ermetic, deoarece, continutul este de regula perisabil in prezenta oxigenului, iar acesta nu lasa patrunderea aerului inapoi in punga. dupa ce sunt umplute, pungule sunt puse in cutii de carton iar aceasta tehnologie se numeste Bag in Box sau BIB.


     William R. Scholle a inventat sistemul bag in box in 1955 si la folosit prima data pentru transportarea in conditii de siguranta maxima a acidului pentru baterii. Acum el se foloseste atat pentru transportul acidului sulfuric cat si pentru ambalarea diferitor produse comerciale cum ar fi: sucuri, vinuri, mustar, ketchup, etc.


     Avantajul principal al acestei solutii este termenul mare de garantie al continutului, de exemplu sucul natural proaspat poate fi pastrat minim 12 luni, iar dupa desfacere poate fi consumat in termen de 30 de zile. Nici pretul nu este un dezavantaj, acesta fiind mai mic decat in cazul celorlate tipuri de ambalare.


     Alt avantaj ar fi faptul ca atat punga de plastic cat si cutia de carton sunt reciclabile.


    Deasemenea, cutia de carton in care se ambaleaza punga speciala, poate fi personalizata cu imagine printr-o simpla printare a design-ului dorit dar si ca forma, aceasta putand fi paralelipipedica, cilindrica, hexagonala, forma unui mic butoias, etc.


Punga BAG IN BOX
robinet bag in box
cutie bag in box

    Noi folosim aceasta tehnologe de ambalare a sucurilor de mere tocmai pentru oferi clientilor nostri posibilitatea de a pastra sucul o periad cat mai indelungata fara sa se degradeze.

    Va invitam sa vedeti si produsele noastre.